Tävla i kanelbulledesign!

Hitta på en ny form för kanelbullen 2018 på temat Naturens egen kanelbulle.

Naturens Egen Kanelbulle

Du designar & bakar och skickar in en fin bild på det du bakat. Med en motivering och förklaring hur du gjort plus dina kontaktuppgifter. Sista inskickningsdag är 29/9 till info@hembakningsradet.se (eller till Box 7040, 413 10 Göteborg). Vi har två tävlingskategorier – barn/unga samt vuxna.

I juryn ingår, förutom Hembakningsrådet, en lärare i hemkunskap, en matskribent och en matbloggare/driver hemmarestaurang. Vinnarna avslöjar vi på Kanelbullens dag 4 oktober. I år 2018 firar vi dagen på Pustervik i Göteborg. Läs mera på www.hembakningsradet.se samt på Facebook & Instagram.

Vi har finfina priser: praktiska och läckra formar och bakredskap, nya bakböcker, snygga bullformar, varucheckar på bakingredienser m.m. Och ett fint diplom. Priserna kommer från: Pyrex, Bagaren och Kocken, Isaberg förlag, Siluett och Dansukker.

Hembakningsrådet har arrangerat Kanelbulledesigntävlingen sedan 2006. Vi instiftade Kanelbullens dag för 19 år sedan dvs. 1999. Vår uppgift är att inspirera och informera om bakning och har gjort det sedan 1959. På www.hembakningsradet.se kan du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev som kommer ut 4 ggr/år.